Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én szerintem retardált a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én szerintem retardált a lány?

Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel több mint 2 évig kavartam,mert annyira hülye voltam hogy többször is hagytam magam,sose tudta el dönteni mit akar,szerelmes voltam ő is, én is, aztán tegnap előtt meg random fogta magát aztán le tiltott,minden honnan de úgy hogy már 3 hete nem is beszélünk.Most azért tiltott le mert így könnyebb lesz neki?.De akkor miért nem akkor tiltott mikor még írtunk így eléggé beteg.Csak engem az zavar,hogy ha már valaki le tilt akkor legalább írja meg hogy mit miért tesz ne szó nélkül.
jún. 27. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel? Letiltott, felejtős. Ha valami problémája van, az értelemszerűen az ő problémája. Miért teszed magadévá?

Bár ennyi energiám lenne nekem is.

jún. 27. 10:15
 2/8 A kérdező kommentje:
De ez már a második hogy ezt csinálja. Aztán random vissza jött mert hogy ő akkor úgy gondolta. Aztán most el telt azóta fél év és újra. De már nem leszek hülye többet nem engedem magam.
jún. 27. 10:15
 3/8 anonim válasza:
100%

Csak annyira amennyire te.

Se veled se nélküled kapcsolat, 3 hete nem is beszéltek nem tök mindegy?

Én se nagyon akarok társalogni ha lezárok valamit mert aztán megy a könyörgés, de ezt meg azt lehetne változtatni, de mégis jó lenne, stb.

Tiltsd le te is és hagyjátok egymást

jún. 27. 10:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az embereknek manapság nem szokása szépen, nyíltan, értelmesen megbeszélni kapcsolati konfliktusokat (se). Elillant belőlük az ehhez szükséges intelligencia is. Inkább löttyös indulatból mindenféle cselekedetekre ragadtatják magukat, így kommunikálnak. És ehhez sajnos kiváló eszköz a net meg a közösségi oldalak, amelyek indokolatlanul felértékelődtek, és jórészt átvették a hagyományos társas érintkezések szerepét. De ha nem Facebookozol, marhára nem érdekel, ki tilt le. Ha meg valaki meg akar találni, a mai világban anélkül is meg tud.
jún. 27. 10:35
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Te sem akarod, de zavar hogy letilt? te sem vagy százas. :)
jún. 27. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne lázadj. Letiltást nem szokta senki megírni! Offolt ennyi! Lépj tovább!
jún. 27. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne hisztizz má tesó!

Nem vagy te valami hp!

Engedd el, lépj tovább!

Ez olyan kb, mint a haverom. Gyorsan hajtott, lefotózták hátulról, azon akadt ki, hogy hátulról mérték.

Nem k.urvára mind1? Így is 40 rongy, meg úgy is.

jún. 27. 11:06
 8/8 anonim válasza:
Ha 3 hétig nem érdekelt, akkor miért érdekel most? Felejst el.
jún. 29. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!