Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet annak hogy megnéznek?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Alapjárat nem tartom magam egy hú de helyes srácnak mert nem vagyok az, voltam már visszautasítva pl
Megesik azért hogy jobban felöltözöm, jobb haj viselet stb és észre veszem hogy random jó csajok néznek, oda nézek és beszélnek, közbe néznek.
Régebben iskolában volt egy hülye szerep cucc amire hulyekent jelentkeztem és verset mondtam, próbán számomra 2 ismeretlen lány rám nézett mikor elkezdtem mondani a verset majd egymásra néztek és folyamatosan engem nézve beszéltek.
Mi oka lehet ennek? Miről beszelhetnek általában ilyenkor? Nekem kínos csak az ilyen?
jún. 21. 11:30
2/2 anonim válasza:
A kisugárzás is számít. A csajok sokkal szívesebben néznek meg egy életvidám srácot, mint egy szürke egeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!