Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lehet egy lánynál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet egy lánynál úgy esélyem, ha egy picit magasabb nálam?

Figyelt kérdés
Lehet egymagasak vagyunk, de lehet rosszul látom belülről, nem külső személyként.

2024. jún. 20. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nincs azzal baj szerintem
2024. jún. 20. 23:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a lánytól függ.

Van, akit zavar, ha a srác alacsonyabb (sajnos viszonylag sokakat), van akit nem, csak a belsőt nézi.

2024. jún. 21. 03:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is írták van olyan lány akit már ez is zavar, van akit nem. Az én párom max 7-8 cm - el magasabb mint én. Ha magassarkút veszek fel egymagasak vagyunk. Engem pl nem zavar, meg ha kicsit alacsonyabb lenne sem, mert egy jó ember.
2024. jún. 21. 06:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez az adott lányon múlik, illetve az érzésein. Ha például szerelmes lesz beléd, akkor egyáltalán nem fogja érdekelni.
2024. jún. 21. 07:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A lánytól függ. Van, akit ez nem zavar. Van, aki ragaszkodik ahhoz, hogy a fiú legyen 20 centivel magasabb.

Szerintem akit nem csak a külsőségek érdekelnek, annak elég, ha kb. ugyanolyan magasak vagytok. Csak ne legyél fél fejjel alacsonyabb.

2024. jún. 21. 08:50
 6/8 anonim ***** válasza:
35%

Én hatalmas fájdalmat, illetve ellenszenvet élek át nap, mint nap, és erről egyedül csak azok a nők tehetnek, akiknek az ő testmagasságuknál magasabb férfi kell. Ők nem is gondolnak ebbe bele, hogy egy ilyen visszautasítás miatt akár 5-6 hónapig is sírok mindennap

20/F

2024. jún. 21. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó: amelyik nő csupán ez alapján elutasít, az annyit is ér. Tudom, könnyű ezt mondani, de az ilyenekkel nem szabad foglalkozni. Ha valaki a belsőd miatt kedvel meg, abszolút nem fogja érdekelni, magasabb vagy-e nála. Ne keseredj ennyire el egy-egy ilyenen, vannak olyanok is, akiket nem érdekel a magasság :)
2024. jún. 21. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alacsonyabb a barátom. Csodálkozott is, hogy engem nem érdekel a magassága (4cm-vel vagyok magasabb)

Nyilván ez nagyon személytől függ. Én például kicsit duci vagyok, valószínűleg emiatt nekem a külső dolgok annyira nem számítanak mert én messze vagyok a tökéletestől

2024. júl. 11. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!