Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet egy lánynál úgy esélyem, ha egy picit magasabb nálam?
Ez a lánytól függ.
Van, akit zavar, ha a srác alacsonyabb (sajnos viszonylag sokakat), van akit nem, csak a belsőt nézi.
A lánytól függ. Van, akit ez nem zavar. Van, aki ragaszkodik ahhoz, hogy a fiú legyen 20 centivel magasabb.
Szerintem akit nem csak a külsőségek érdekelnek, annak elég, ha kb. ugyanolyan magasak vagytok. Csak ne legyél fél fejjel alacsonyabb.
Én hatalmas fájdalmat, illetve ellenszenvet élek át nap, mint nap, és erről egyedül csak azok a nők tehetnek, akiknek az ő testmagasságuknál magasabb férfi kell. Ők nem is gondolnak ebbe bele, hogy egy ilyen visszautasítás miatt akár 5-6 hónapig is sírok mindennap
20/F
Nekem alacsonyabb a barátom. Csodálkozott is, hogy engem nem érdekel a magassága (4cm-vel vagyok magasabb)
Nyilván ez nagyon személytől függ. Én például kicsit duci vagyok, valószínűleg emiatt nekem a külső dolgok annyira nem számítanak mert én messze vagyok a tökéletestől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!