Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézett ki a srác a kocsiból?
Figyelt kérdés
Egy étteremben voltunk ahol az út elég közel volt.
Jött egy kocsi és néztem hogy milyen jól néz ki de csak rá pillantottam, erre vissza pillantottam mégegyszer és egy srác ki nézett belőle így mosolygott meg hunyorított de mintha valamit mondott volna. Mai napig nem tudom miért nézett ki..
Szerintetek?
jún. 17. 16:37
11/18 anonim válasza:
#10 De ennyiből honnan kéne tudnunk? Pontosan annyira ismerjük a helyzetet, mint te...most őszintén, mit vársz?
12/18 A kérdező kommentje:
Szerintetek lehet hogy bejöttem neki?
jún. 18. 04:21
13/18 anonim válasza:
#12 Igen, ez is egy opció, ráadásul nem is valószínűtlen.
14/18 anonim válasza:
Benézett, meglátott téged, és már le is vonta a következtetést:
éhes vagyok, itt egy étterem, de olyan alakok ülnek bennt, hogy inkább megyek a Mekibe. 😂
15/18 anonim válasza:
istenem.. egyebkent hany eves vagy? 15-16?
16/18 anonim válasza:
félreérted, kizárt, hogy miattad volt
17/18 anonim válasza:
Kiégek az ilyen kérdéseken, esetleg Taj számát ne mondjunk meg a srácnak vagy Bankkártya PIN kód esetleg? XD
18/18 anonim válasza:
#17.
Azok nem kellenek, de legalább a kedvenc ételét írd már meg a csávónak!
Gondolom, a kérdező már annak is örülne, és abból újabb következtetéseket vonhatna le............😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!