Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak rá vagy ne?
Figyelt kérdés
Instagramon bekövettem egy srácot a semmiből, totál idegen de nagyon szimpatikusnak tűnt a profilja alapján (nem szoktam ilyet csinálni de most valamiért úgy gondoltam hogy miért ne). Nem számítottam rá, de egy óra után engedélyezte és vissza is követett. Nem tudom írjak-e rá mert szívesen megismerném a személyiségét, hogy milyen ember, de nem tudom hogy mennyire taszító egy fiúnak az, hogyha egy lány random ráír semmi ismertség nélkül.(bár gondolom szimpinek tart különben nem engedélyezte volna, vagy ez csak overthink?) Mit gondoltok?jún. 13. 18:28
1/9 anonim válasza:
Nektek valami külön előírja hogy valami angol szavakat is használjátok a fogalmazásban? Na ez mondjuk hamarabb lesz visszataszító minthogy ráírsz.
2/9 anonim válasza:
Ez örök dilemma nálam is,olyan mintha én írtam volna azt a bejegyzést. Én mindig arra jutok, hogy nem írok, de ez én vagyok. Nem tudom a fiúk mit gondolnak erről. Szerintem is bizti szimpinek tart,ha visszajelölt. Amúgy meg ha totál ismeretlen akkor nem veszíthetsz annyit. Nem fog rólatok beszélni a suli.
3/9 anonim válasza:
Írj rá nyugodtan. Nincs törvénybe foglalva, hogy csak a férfiak kezdeményezhetnek. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: nagyon nagyon rossz szokásom és szeretnék ezen változtatni, csak sokszor reflexből jön, de mindenképpen tervezek leszokni róla
jún. 13. 20:04
6/9 anonim válasza:
Vagy ráírsz és lehet valami, vagy biztosan nem lesz semmi.
8/9 anonim válasza:
Kérdező, nem gond az overthink, aki kifogásolja (pl az 1-es), keressen rá google ban. Persze engem is zavar, de ez nem terhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!