Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tini lányok egyesek miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tini lányok egyesek miért szeretnek online beszélgetésben xd t kitenni?

Figyelt kérdés
jún. 11. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a virtuális nevetést szimbolizálja.
jún. 11. 18:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez a szellemi színvonal és a lol-ozás

Agy🍆 t kapok ha ennyi csak a válasz

jún. 11. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom igazából, mi az összefüggés a nemek és az xd között.

Én lányként biztos nem használnám, viszont fiú is írt már ilyet nekem.

jún. 11. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
En most mar tuom, h red flag. 2,5 ev kellett hozza.
jún. 11. 21:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mint "xd" nincs értelme. Ha használom akkor min. egy xD, ha már nem XD. Ez már nagyon szörszálhasogatás, de nagy D-vel az igazi. Magában én nem használom, azért szoktam hogy ne mindig 2 emoji közt váltogassak. Mivel írásban nem jön le magától hogy ez nekem vicces (máskülönben emojik sem lennének) ezért valamivel jelezni kell. Tbh nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki.
jún. 12. 00:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki ezen fennakad, az eléggé felszínes lehet xd
jún. 12. 01:04
 7/10 anonim válasza:
19%
Mert a mai fiatalságnak meg kéne tanulni akarni igényesen fogalmazni...
jún. 12. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Mert a mai fiatalságnak meg kéne tanulni akarni igényesen fogalmazni..."

Így van, mi régebben olyasmiket írtunk mint, "Rendkívül humorosnak találtam, az előző levelében írt, a mai politikai helyzetre irányuló szatíráját. Olvasása utáni jókedvemet, talán a 'hahaha' hangutánzó szóval tudom a legpontosabban kifejezni."

jún. 12. 15:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#8: XD
jún. 14. 10:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha szinte mindenre csak egy xd-vel reagál,az azért van mert rohadtul nem érdekli amit írogatsz,csak ezt nem tudja megmondani.

Ha értelmes üzenetek végére rakja,akkor meg az elképesztően idiótára sikeredett nevetős emoji helyettesítése

jún. 15. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!