Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, hány éves volt a legfiat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hány éves volt a legfiatalabb lány, akinél próbálkoztatok?

Figyelt kérdés
Most nem óvodai, hanem tini-kistini szerelemre, gondolok. Viszonzott volt, lett belőle kapcsolat? Vagy akár fordítva, lányok, nektek mikor kezdtek udvarolni a fiúk?

jún. 2. 12:41
1 2
 1/15 anonim válasza:
71%
Én nem próbálkoztam még senkinél :D
jún. 2. 12:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 15 es lett.
jún. 2. 13:13
 3/15 anonim ***** válasza:
23%

Tudom, h 14 volt. Elivigyazatossagbol személyit kértem, akkor 42 voltam.

56/F

jún. 2. 13:18
 4/15 anonim ***** válasza:
43%
17 éves volt 30 vagyok
jún. 2. 13:42
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

Én úgy vagyok vele amennyi idős vagyok mindig ahhoz igazítom körülbelül a partnerem életkorát. Szóval lehet nálam 3 évvel idősebb vagy fiatalabb.

25F

Amúgy még sosem volt viszonzott.

jún. 2. 14:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
16 éves volt a legfiatalabb, én akkor voltam 18.
jún. 2. 15:16
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Jézusom mennyi P betűs ember... Csak a szánalmas szemetek nem képesek korukbelit találni. A fiatalokra csak azok másznak rá, akik selejtek. Egy ép eszű nőnek se kellenek, ezért rámennek a tinikre vagy rosszabb.. Az összes ilyet bekéne záratni.
jún. 2. 17:29
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
16, akkor én pont 16 és 17 fordulója körül voltam. Azóta 18 vagyok, viszonzott még nem volt. Őszintén mostmár hacsak nem nyomul rám valaki akkor nem is lesz, mert én már belefáradtam
jún. 2. 17:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
14. Én is 14 voltam.
jún. 2. 18:23
 10/15 anonim ***** válasza:
61%
Az amire gondolsz, nem all, kedves 7eske, mivel mar eleg fejlett testtel rendelkezett. Harmadik voltam. Kene ismerni a fogalmakat, es jogilag es rendben volt a dolog.
jún. 2. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!