Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért történik ez velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés

Van egy nálam 1 évvel fiatalabb lány, akibe kb. 8 hónapig szerelmes voltam. Sajnos ez csak plátói volt, állandóan róla ábrándoztam. Viszont mindig bennem volt a félsz, hogy csak barátként tekint rám. A félelmem úgy látszik beigazolódott. 1 hete történt az eset, amikor is elhatároztam, hogy kezdeményezek. Elhívtam randizni. Messengeren írtam neki, pár óra múlva látom, hogy látta az üzenetet. Vártam, mit válaszol, de egy napig se kép, se hang. Majd következő nap este csak úgy a semmiből leírja, hogy jófej srácnak tart és észrevette, hogy többet érzek iránta, de ő még nem akar semmilyen kapcsolatot. Visszareagáltam, hogy tiszteletben tartom a véleményét. És az a vicces, hogy mindezek után már egyáltalán nem izgatja a fantáziámat ez a lány. Már nem érzek iránta semmit. És most utálom az összes lányt. Egy ideig biztos, hogy nem fogok ismerkedni velük, felesleges energiapazarlás. Egyre jobban kezd rajtam elhatalmasodni a hímsovinizmus és a nőgyűlölet. Mit csináljak?

16/F

máj. 27. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Kövesd ki Andrew Tatet, tedd le a telefonod, menj ki a szabadba, és érints egy kis füvet
máj. 27. 19:10
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Kicsit eltévedtél!
máj. 27. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mielőbb térj vissza a normális útra. Egy korrekt elutasítás nem a világ vége.
máj. 27. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Maradj emberek között, beszélgess, akár lányokkal is, de ne feltétlen kapcsolatkeresési céllal
máj. 27. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy még, ez látszik. Hidd el életed során nem egy/ nem kettő visszautasításban/ csalódásban/ szakításban lesz részed. Nagyon buta és gyerekes dolog ezért az összes lányt egy kalap alá venni és ennyire negatívan gondolkozni róluk.
máj. 27. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetőleg ez elmúlik majd.
máj. 27. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem tragédia, nyugodj meg.
máj. 28. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól még vele is barátok maradhattok. Fogadd el és keress mást. A visszautasítás természetes dolog. Ráadásul nem sértően tette.
máj. 28. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is örülj,hogy ilyen aranyosan tette a visszautasítást.Ez még csak egy,még rengeteg lánnyal fogsz ismerkedni, de biztos hogy nekik ez az új stílus (nögyűlölet) nem fog bejönni.
máj. 30. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!