Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem?
Van egy nálam 1 évvel fiatalabb lány, akibe kb. 8 hónapig szerelmes voltam. Sajnos ez csak plátói volt, állandóan róla ábrándoztam. Viszont mindig bennem volt a félsz, hogy csak barátként tekint rám. A félelmem úgy látszik beigazolódott. 1 hete történt az eset, amikor is elhatároztam, hogy kezdeményezek. Elhívtam randizni. Messengeren írtam neki, pár óra múlva látom, hogy látta az üzenetet. Vártam, mit válaszol, de egy napig se kép, se hang. Majd következő nap este csak úgy a semmiből leírja, hogy jófej srácnak tart és észrevette, hogy többet érzek iránta, de ő még nem akar semmilyen kapcsolatot. Visszareagáltam, hogy tiszteletben tartom a véleményét. És az a vicces, hogy mindezek után már egyáltalán nem izgatja a fantáziámat ez a lány. Már nem érzek iránta semmit. És most utálom az összes lányt. Egy ideig biztos, hogy nem fogok ismerkedni velük, felesleges energiapazarlás. Egyre jobban kezd rajtam elhatalmasodni a hímsovinizmus és a nőgyűlölet. Mit csináljak?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!