Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek most, azt hiszem ez teljesen elszúrta a kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, már 8 éve barátok vagyunk. Sosem tekintettem úgy rá, bár ő azt mondta hogy tetszem neki de tiszteletben tartja a barátságunkat és nem akar többet. Hétvégén nála voltam és történt valami aminek nem lett volna szabad (nem szex). Azóta nem beszéltünk és mintha kerülne. Lehet hgoy megbánta? Hogy hozzam helyre? tudom beszéljek vele, de ha nem akar válaszolni akkor hogyan?2024. máj. 27. 08:44
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, de most őszintén milyen választ vársz erre?
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg úgy gondolja, hogy haragszol rá, ezért inkább nem elkerül. Ha úgy írnál rá, hogy semmiért se haragszol, akkor talán megnyugodna és szóba állna veled.
5/6 Nincstovább válasza:
Kicsit bővebben esetleg, hogy mi volt az a valami? Ennyi alapján nem igazán lehet megmondani...
6/6 anonim válasza:
Menj át hozzá, a lakhelyére csak be kell mennie. Aztán majd ott elkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!