Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú és fogalmam sincs hogyan beszélgessek vele... segítség! Hogyan szólitsam le?
Múlt héten észre vettem, hogy egy fiú nézett aztán ugye mint minden ember én is megéreztem, hogy néznek így odafordultam és arra a fiúra ránéztem és akkor nekem beütött cupido nyila a szívembe és már szivecskék vannak a szemem körül és a fejembe mikor rágondolok a fiúra.
Láttam, hogy introvertált és alig vannak barátai, de aranyosnak néz ki, mindig hátul van cigizik ahova én is szoktam menni, én is introvertált vagyok és szégyenlős féle, nem igazán beszédes és ahogyan láttam ő sem igazán... mintha nekem találták volna ki a fiút. Mind a ketten cigizünk és nem vagyunk nagy beszédesek, egyforma a stílusunk is ahogyan láttam. Az a bökkenő, hogy nem tudom a nevét és, hogy milyen osztályba jár... Még van 4 hetem ezzel együtt (azt hiszem), hogy beszélgessek vele, bár sajni nem hiszem fogunk és akkor végleg eltűnik a fiú, ha 12.-es :/
mindenkitől akit ismerek megkérdeztem, hogy ismerik-e mindenki mondta, hogy nem, kutattam mindenkinek a facebook-ján a követőket, instán, mindenhol... nem kaptam meg sehol az arcát, mintha nem lenne sehol, egy árny lenne, nem tudom.
Nagyon sokszor szoktunk szemezgetni és mosolyog is rám... egyszer beszélgetett egy fiúval és észre vettem, hogy rám néznek és beszélgettek és mosolygott a fiú (aki nekem tetszik), pedig én nem is nézem annyit... mindig abba kapom, hogy ő néz engem... fenébe ebbe a szégyenlőségbe... nem tudom hogyan beszélgessek vele!
Kérlek segítsetek, mert már kivagyok... megakarom ismerni őt:/
Szerintetek ez egy egyoldalú vonzódás? vagy nem? Hogyha valakinek tetszik nagyon valaki, de úgy "szerelem első látásra" történt akkor a másik fél is így érez? Vagy hasonlóan? bár egy kicsit... na
(sajnálom, ha nem igazan fogalmaztam jól és nem igazán erthető, nem igazan beszélek magyarul de megpróbálom magamból kihozni a legtöbbeg amennyire még emlékszem a magyar mondatok össze tevéséhez--- ha valamit nem értetek, össze zavarodtatok akkor írjátok le és megpróbalom valahogy elmagyarázni, csak segítsetek kérlek!!)
kiderült hogy kissebb nálam 2 évvel... én meg nem kezdek ki kisebekkel😂
szóval abba hagytam, de köszi! xD
Szerintem is érdemesebb lenne beszélgetni vele.
Ha értelmes, akkor mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!