Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pedofília, ha valaki egy 10-11-12 éves lányra azt mondja, belőle nagyon dögös csajszi lesz belőle pár év múlva?
Figyelt kérdés
2024. máj. 15. 10:45
21/30 anonim válasza:
#21 Egy 15 évesre izgulni is elég beteg felnőttként. Egy 12 éves gyerekről nem is beszélve, még akkor is ha idősebbnek néz ki a koránál. Léteznek felnőttek is, lehet köztük keresgélni.
22/30 anonim válasza:
Na, mire elküldtem törölték a választ. 😅
23/30 anonim válasza:
Nyilván nem, helyzettől függően leghet egy kedves dícséret, vagy kicsit para, de ez nem pedofília.
24/30 anonim válasza:
#23 Mégis milyen körülmények között kedves dicséret ha valaki egy gyereknek azt mondja, hogy dögös lesz? Egyáltalán milyen körülmények között normális ezt ismerkedésen vagy párkapcsolaton kívül bárkinek mondani?
25/30 anonim válasza:
Ha a haverjának mondja akkor nem.
27/30 anonim válasza:
#24 Ezek az emberek nem tudják itt miről beszélnek sajnos. Elképeztő, hogy ennyi itt a pedo barát. Hol vagytok férfi társaim, nem tudtok egy szerencsétlen kislányra ránézni anélkül, hogy nem a szexualitás jutna eszetekbe róluk?!?!
28/30 anonim válasza:
Hát itt van valami nagyon nagy gáz van fejben már. Szerencsétlen kislányok mégcsak nem is létezhetnek már, nem tudom hol lett elk*rva ez a világ.
29/30 anonim válasza:
Ennyi erővel miért nem mondjuk azt, hogy milyen aranyos nagymama lesz belőle? Az is egy dicséret, nem? Mégsem mondjuk... Miért? Pedig szeretjük az aranyos, kedves nagymamáinkat, nem? Egyáltalán mi határozza meg, hogy te melyik kislányra mondod, hogy az most dögös lesz-e? Most rá nézel az összes létező kislányra az utcán és amelyikre nem mondod, hogy az fú, de rohadt dögös lesz, hogy széjjel k*rnám az meg biztos csúnya? Mi van ha pont fordítva lesz? Mi ennek az értelme és egyáltalán hogy ragad le annál a kislánynál az agya egy f@szinak, hogy egy ilyen gondolat kipattanjon az agyából?
30/30 anonim válasza:
Volt válaszom, amit töröltek? Nagyon ki voltam akadva, de nekem ez a véleményem róla. Nincs nagy gáz, ha mégis kipattan ilyesmi a fejéből valakinek, de akkor is tartsa magába legalább, egy havert se érdekelné, a többi körülötted lévőt meg végképp nem, és ne "válogasson", azok csak gyerekekek, viselkedjünk is úgy velük kapcsolatban. Nem tudok elképzelni egy szituációt, amikor ki kéne neked kiáltani a világba mit gondolsz egy éppen nőiesedő gyerekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!