Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvárja míg 18 leszek és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvárja míg 18 leszek és utána fekszik le velem?

Figyelt kérdés
Fél év múlva leszek 18. Nem vagyunk egy pár, neki épp nehezebb időszaka van a házasságában. Tetteiből én azt érzem hogy akar valamit, viszont a korkülönbség elég nagy közöttünk. Vajon ha tényleg meg akarna fektetni akkor meg várná hogy betöltsem a 18-at?

2024. máj. 14. 17:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
45%
Sokan félreértették a kérdezőt.Szerintem nem prédikációt szeretne olvasni, hanem azt, hogy már holnap letámadja ez a nős pasi és nem kell túl sokat várnia. Az is lehet, hogy már megtörtént. Ha még nem, akkor lehet, hogy túl gyerekesnek tart, van már egy másik szeretője, esetleg te értettél félre valamit. Mindenesetre majd használjatok óvszert, ha oda kerül a sor.
2024. júl. 2. 05:37
 22/22 anonim ***** válasza:
ha hazas szerintem jobb ha kerulod. de te tudodd. ha meg akarna fektetni mar most is megtenne. bar nem is ertem hogy miert gondolkozol olyanon hogy hazas palival szoba allj
2024. aug. 10. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!