Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom gyanakodni, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom gyanakodni, hogy barátzónában vagyok?

Figyelt kérdés
Körülbelül 2 éve ismerek egy nálam 1 évvel fiatalabb lányt, aki tetszik nekem. Régebben hetente láttam, de akkor még semmit nem éreztem iránta. Kb. fél éve kezdett el jobban érdekelni és ahogy lenni szokott, alig van rá mód, hogy lássam Őt. Utoljára 2 hónappal ezelőtt volt szerencsém találkozni vele. Gondoltam, nyáron elhívom randira, de nem tudom, hogy tekint rám. Amikor vele beszélgetek, szinte issza a szavaimat, mindenen nevet, még a legbénább vicceimen is. Még januárban, mikor láttam a városban szembe jönni az utcán, ráköszöntem és egyből fülig ért a szája. :) Egyszeri alkalom volt, hogy azt vettem észre, engem bámul. Beszélgetünk néha Messengeren is, és szinte mindig "Hali"-val köszön. Ez mit jelenthet? Csak nem azt, hogy barátzónában vagyok? Ugye nem! Segítsetek, mert tanácstalan vagyok.

2024. máj. 1. 23:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A köszönésből nem derül ki semmi. Ha elhívod randira, akkor tudod csak meg igazából, hogyan tekint rád. A leírtak alapján kedvel, de neked kell lépned felé. Férfiként neked kell kezdeményezni, írtad hogy visszahúzodó személyiség így méginkább a te kezedben a sorsotok.
2024. aug. 6. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!