Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mi a célotok amikor egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi a célotok amikor egy lánnyal flörtöltök?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mit éreztek?

2024. ápr. 30. 14:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Dugás
2024. ápr. 30. 14:52
 2/15 A kérdező kommentje:
#1 mindig?
2024. ápr. 30. 14:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Én akkor is szoktam flörtölni, ha párkapcsolatot keresek, de akkor is, amikor csak egy kis szórakozást. Sőt, szemét dolog, de van, hogy csak kíváncsi vagyok, hogy sikerülne-e ,,megszereznem " a hölgyet, és csak skalpot gyűjtök, nem akarok tőle semmit, csak a dicsőséget, hogy meg tudnám hódítani, ha akarnám.
2024. ápr. 30. 15:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedés.

Aztán majd kiderül, hogy merre tovább.

2024. ápr. 30. 15:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A cél a kapcsolatteremtés előkészítése, de azt nyilván nem lehet tudni előre, hogy egyáltalán lesz-e belőle kapcsolatfelvétel, utána lesz-e belőle kapcsolat és hogy az milyen távú lesz.
2024. ápr. 30. 15:47
 6/15 A kérdező kommentje:

Igen érhetőek amiket irtok

És általában a flörtölést megjátszátok vagy szívből jön?

2024. ápr. 30. 15:50
 7/15 anonim ***** válasza:
54%

"Igen érhetőek amiket irtok"

Ez viszont itt nem érthető. Központozásról hallottál már?

"megjátszátok"

Ilyen szó nincs!

A kérdés pedig... hát... röviden: butaság.

A flört egy teljesen kötetlen kapcsolatfelvétel. Igazából CSAK arról szól, hogy szeretnélek jobban megismerni, egyelőre még nagyon nem döntöttem el, mi legyen!

Itt akkor pontosan mi jöhetne szívből?

2024. ápr. 30. 15:58
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
#6 "És általában a flörtölést megjátszátok vagy szívből jön?" - Nincs értelme megjátszani. Ha egy lány alapból nem tetszik, akkor nincs semmi okom arra, hogy mégis valamiért megjátszva flörtöljek vele.
2024. ápr. 30. 17:17
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Én unalmamba is szoktam.
2024. ápr. 30. 18:08
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem szokásom flörtölni, undorító proletár libsik viselkednek így!
2024. ápr. 30. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!