Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai tinilányok tényleg a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai tinilányok tényleg a feminim srácokat keresik?

Figyelt kérdés
Akik sminkelik magukat, fülbevalót lövetnek pirszinget, lányosabb viselkedésűek, ilyen whisperton félék ezt tette a woke?

márc. 28. 21:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a tinik között még nem elég férfiasak a fiúk, ezért nyilván a a fiatalos fiúk fognak bejönni a lányoknak

De idővel ahohy férfiasodnak idősödnek együtt, úgy a tini lány aki már nő megváltozott az ízlése, de nem baj mert a fiú is már férfiasabb férfi

De lehet hülyeséget beszélek. :)

Amúgy meg, belül jó ha egy kicsit "feminin" vagy, ha így tetszik.

márc. 29. 03:00
 12/18 anonim ***** válasza:
#10 Ha nem szükséges hozzá számodra az a hajstílus és öltözködés, akkor rendben vagyunk. :D
márc. 29. 08:54
 13/18 anonim ***** válasza:

12. Fene vigye el!

Egyébként azért írtam ide, láttam hogy tini kategória, de 17-19-nek szoktak nézni.

márc. 29. 09:21
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem, nagyon nem.

Ne neten, instan alapján döntsd el!

márc. 29. 12:56
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
Van akinek igen, van akinek nem. Semmilyen vóké nem tudna beleszólni abba, hogy ki kit tart vonzónak :D
márc. 31. 15:20
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
A 13 éves unokahúgom ma mutatott egy képet egy 22 éves srácról, hogy ő neki ő jön be. Első ránézésre olyan volt mint egy nő vállig érő göndör hajjal és csókos szájjal. Remélem ez csak egy vicc akar lenni, semmi férfiasságot nem láttam benne, legalábbis a kinézetében. Hihetetlen, hogy ennyire keveréken akar kinézni mindkét nem.
márc. 31. 22:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Van akinek bejön van akinek nem a saját kudarcodat nem vetísd ki a másikra, erre ennyit tudok mondani
júl. 14. 10:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Neeem. Nekem egyáltalán nem. Én szeretem a piercinget meg tetoválást egy csávón, festett hajjal sincs bajom, csak legyen izmos, maszkulin, férfias. Meg domináns aurája legyen. Én nem egy nőies "férfival akarok osszejonni, hanem olyannal akiről érzem, hogy mellette nő lehetek, meg tud védeni, ha lesznek gyerekeink, azokat is meg tudja védeni, alapozhatom vele a jövőmet, megbízható.
aug. 15. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!