Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy akik csókolóznak az utcán és ha valaki arra megy abba hagyják?
Sajnos igen.
Amikor hirtelen lessz valakinek párja,onnantól kezdve eszébe sem jut, hogy mennyire sz@r volt az élete amikor még magányos volt.
12.
Na,ez is igaz.
Ma annyira nehéz társat találni, hogy eljutottunk oda, hogy föl lehet vágni arra, és szinte dicsekedni lehet azzal, ha valakinek van párja.
Régen, amikor még szinte mindenkinek volt párja, akkor még ez nem lehetett dicsekvés és felvágás tárgya.
Ma már igen. Ma már ez nagy dolognak szàmít. Szinte sikernek.
14.
19 évesen még szép, hogy nem zavart, hogy egyedül vagy
30-40 évesen már hidd el, hogy zavarni fog.
50 fölött meg már az öngyilkosság gondolata is átjárja a kobakodat.
"50 fölött meg már az öngyilkosság gondolata is átjárja a kobakodat."
10 éve egyedül élek és köszönöm jól vagyok! 😂
50/F
18.
Mindíg, mindenütt mindenben vannak kivételek. Te szerencsés vagy, mert te is egy kivétel vagy.
Hogy miért bírod ilyen jól nő nélkül, ennek ezer oka lehet, ezt most ne feszegessük.
Én a másik véglet vagyok.
4 éve vagyok egyedül, és nagyon nehezen birom.
Néha szinte valóságos fizikai és lelki fájdalmaim vannak.
De nem vagyunk egyformák.
57F.
20.
Ne ez az.
Viszont ha valaki még soha nem volt igazán szerelmes, mint ahogyan én is, az nagyon vágyik rá.
19#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!