Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számít ha egy fiúnak iPhone-ja vagy Android-ja van?
Figyelt kérdés
febr. 18. 13:19
1/17 anonim válasza:
Akinek ez számít, annak nincsenek érzései, vagyis kár vele bármit is kezdeni.
3/17 anonim válasza:
Ha egy fiú odajön hozzám egy nyomógombos Nokiával se tud érdekelni 🤷
4/17 A kérdező kommentje:
#2 tele van ilyen videókkal pl. a tiktok
febr. 18. 14:13
5/17 anonim válasza:
#4 A tiktokon sok értelmes ember van...
7/17 anonim válasza:
iPhones fiúkat kedvelem. Tényleg azt tapasztaltam akinek az van, sokkal jobb arc mint akinek Androidja. És nem gond neki meghívnia egy burgerezobe és bármilyen menüt ehetek meg piával sincs gondja.
8/17 anonim válasza:
#7 Annyira kár, hogy az ilyen gondolatok nem vetülnek ki a lányok homlokára...sokkal könnyebb lenne elkerülni a sok HP-t.
9/17 anonim válasza:
Ugyan már, mire viszik azok a lányok akik TikTokon ilyen véleményeket mondanak?
Én nem vagyok egy főnyeremény, sőt....
De soha nem érdekelt, hogy milyen telefonja vagy ruhája van valakinek.
10/17 anonim válasza:
Nem, nem szamit. Mindenkinek olyan telefonja van amilyet valaszt vagy amilyet eppen megtehet. Nem egy telefon fogja meghatarozni a belso erteket a masiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!