Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen barátnőm?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy busz amivel szoktam hazamenni, és van rajta egy szép lány. Tetszik, de megszólítani vagy bármi ahhoz nincs önbizalmam. Tudtok segíteni?
Szemkontaktus van,mikor felszáll a buszra, de sokáig nem tudok rá figyelni, de mikor nem figyelek rá, sokszor ő néz engem, vagy eggyik nap előttem lévő üllésre ült féloldalasanm
febr. 15. 22:22
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és 16/F és a lány is kb 16
febr. 15. 22:36
2/7 anonim válasza:
"Tudtok segíteni?" - Fejlesztened kell az önbizalmadat, máshogy nem fog menni.
3/7 Besenyő Pista Bá válasza:
Figyu Kiskrapek! Most akarod, hogy legyen barátnőd vagy nem? Ha igen, akkor nagyon gyorsan szólítsd le, különben más fogja randira vinni a hónapban.
Hajrá, majd küldj helyzetjelentést!
4/7 anonim válasza:
Min. hogy elkéred az instáját vagy amit facebook-ot vagy appot amit használsz
7/7 A kérdező kommentje:
Mivel 3. kommentelő kérte megmondom a beszámolómat.
Kb 2 hete tudtam legközelebb vele utazni és láttam a megállóban, hogy egy pasit nagyon ölelte, meg puszit is adtak egymásnak.
márc. 28. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!