Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osztályomból tetszik egy pasi akinek van csaja szóljak neki vagy ne?
Hogy lehet elvenni egy legjobb barátnőt ezt nem értem
Amúgy miért nem írtad rá a neved?
Illetve csak azért akarsz neki szólni hátha a fiú rád kattan és ezáltal visszakapod a barátnődet?
Igen, de most neked egy csaj tetszik, vagy egy pasi? Mert a kérdésedben pasi.
De a kifejtést így értelmezem:
A pasinak, aki tetszik neked van egy csaja, aki neked barátod. Ez a csaj elvette a legjobb barátnődet. És a barátnőd elmondta neked, hogy a csaj utált (amúgy még mindig utál?). És ezért írtál neki levelet.
Ha nem így van, akkor például, oda kellett volna írni az utolsó mondathoz, hogy a pasinak írtad.
4-es vagyok
Ki az a Vera? A volt legjobb barátnőd, vagy a számodra szimpatikus pasi csaja?
És pasiknak írtad? Nem egyről volt szó eddig?
"Az osztályomból tetszik egy pasi"
Hány éves az a pasi, 35-40? Az nem pasi, hanem egy gyerek (feltéve persze, ha nem ismételt évet vagy 10-szer). Amúgy ne, ne szólj neki, tedd ezen az ügyön túl magad, mindenki jobban jár, de főleg te, mert ilyen emberekre neked nincs szükséged. Mi az, hogy elvette a legjobb barátnőd? Milyen barátnő az, akit csak úgy el lehet venni? Én a legjobb haverom mellett állok jóban rosszban, és nem érdekel, hogy ki mit mond. Vagy ennyire számítóak a mai fiatalok, hogy csak úgy eldobnak egy barátságot? Én 23 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!