Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meleg osztálytársad?
Tudomásom szerint nem, aztán meg ki tudja. Nem érdekel mások nemi élete, ahogy 1-est se.
De ez a tini PÁRKAPCSOLATOK kategória, szóval nem értem miért itt van a kérdés. Miért nem az emberi tulajdonságoknál? Esetleg szerelmes lettél egy osztálytársadba, aki meleg? Bár nem hiszem hogy tudod, hogy meleg, kivéve ha a barátja vagy, de az eleve rossz ügy. Ha meg nem az van, akkor meg csak sejtheted az identitását. De ha lányokkal is barátkozik, és nem érez irántuk semmit, az még nem melegség.
Nekem volt es be is probalkozott nalam.
Elöször mondtam neki hogy en hetero vagyok de aztan egyre többet talalkoztunk sulin kivül is, volt hogy fel is jött hozzam.
Az egyik ilyen alkalommal is probalt ugy közeledni felem, simogatott stb. es az lett a vege hogy lefeküdtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!