Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írjak a volt barátomnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak a volt barátomnak?

Figyelt kérdés

Elég jól kijöttünk egymással, a gondolkodásmódunk kb 75 %-ban egyezett, csakhogy ő állandóan erőltette a szexet már a legelejétől fogva.

Rengetegszer mondta, hogy még sosem érezte magát mélyen szeretve senki által, tőlem viszont annyi szeretetet kap, hogy majd' megfullad (jó értelemben xd). Ennek ellenére azt is sokszor hangoztatta, hogy igazán szeretve csak akkor érezné magát, ha lefeküdnék vele. Mindig megsiratott ezzel a szöveggel. Mondtam neki, hogy adjon időt, de csak erőltette.

Folytonos bűntudatom volt, és egy selejtnek éreztem magam mellette, amiért nem adtam neki oda a testem. Látszódott rajta, hogy frusztrálta az ellenkezésem, és egyszerűen nem értette meg, hogy nekem IDŐ KELL. Napi szinten erőltette, szóval 4 hónap után szakítottam vele.

Továbbra sem állok készen arra, hogy lefeküdjek vele, vagy bárkivel is, de nagyon hiányzik a szeretete. Én is szeretném ismét elhalmozni őt szeretettel.

Egyébként főleg a vége felé már éreztem, hogy nagyon durván függtünk egymástól, mert a nemi dolgok kivételével szinte mindig mindenben egyetértettünk. Jobban meg tudtuk nyugtatni egymást, mint bárki más. Önbizalmat adtunk egymásnak, elfogadtuk a másik hibáit, támogattuk egymás terveit, csak a szex állt mindig közénk.

Összességében hibásnak érzem magam, amiért szakítottam vele, ezt el kell, hogy mondjam. Szörnyű lelki állapotban volt, ahogy én is, és egyértelműen én voltam neki a fő erőforrása a mindennapokhoz, mint ahogy nekem is ő.

Írtam neki kb. 2 hónapja, de csak azért, mert nem hagyott nyugodni a bűntudat. Akkor még mindig hálás voltam magamnak, amiért "megszabadultam egy ilyen mérgező embertől", de muszáj voltam elnézést kérni.

Bocsánatot kértem, amiért otthagytam, és minden másért, amivel megbánthattam a négy hónap alatt. Azóta meg sem néztem, mit válaszolt, mert borzasztóan félek a reakciójától (bár gondolom elküldött az anyámba).

Jelenleg az a helyzet, rohadtul szeretem már megint. Teljesen szerelmes vagyok az emlékébe. Szerintetek írjak neki, hogy megpróbalhatnánk-e újra?

jan. 21. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%

Hány éves vagy? Ha még kiskorú akkor jobb is hogy nem adtad magad oda.

Ha viszont már 18+ akkor nem fogsz egy fiút sem megtartani (vagy legalábbis úgy hogy ne csaljon meg) ha fél évig váratod.

jan. 22. 16:24
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

Az hogy nem akarsz vele lefekudni mert meg nem allsz ra keszen teljesen oke. Okos dontes.

De valoban erdekes kerdes hogy hany eves vagy? Csak mert lehet hogy mondjuk nem artana a behatolasos szexen kivul mast csinalni. Gondolok itt a pettingre.

Szerintem igen fontos resze a tinieveknek es egy tinikapcsolatnak a szuzesseg elvesztese elott a petting.

Nem ordogtol valo, segit megismerni a tested. Gyanitom te az egesz szexualitastol odzkodsz, aminek lehetnek kesobb negativ kovetkezmenyei. Pl hogy nem ismered a tested. Nem fogod tudni hogy neked mi a jo, hogyan jo. A szex, foleg a noknel sokkal bonyolultabb mint nalunk fiuknal. Mi berakjuk es csak ido kerdes az orgazmus. Nalatok viszont nagyon nagyon sokan nem tudjak atelni mert csak fekszenek. Tapasztalat hijan nem tudhak instrualni a masik felet hogy hogyan csinalja. Erre tokeletes a petting. A fiu segit a lanynak megelni a szexualitas elso lepcsojet, maga is egy kicsit lehiggad es kozben a lany tapasztalatot szerez.

Velemenyem a legtobb no azert nem kepes atelni az orgazmust mert nem tud vagy mer beszelni arrol hogy hogyan kene az aktiv felnek csinalnia hogy neki is jo legyen.

jan. 22. 17:27
 13/15 anonim ***** válasza:
42%

Azt érzem a válaszok alapján hogy a pasi volt gáz pusztán azért mert szeretett volna szexet szerintem meg pont hogy ő akit egy picit lehet sajnálni

Oké erőltette ezt valóban nem kellett volna de mégis elfogadta hisz nem dobta a csajt aki mivel vigasztalta meg?

Küld egy intim képet annak akiről tudja hogy mit szeretne ez azért eléggé felhivás keringőre szagú

Majd szakít vele

Utánna meg még rá is ír aminek a válaszát el sem olvassa

Ha annyira lelkitársak voltatok ahogy írtad lehet hogy valami fontos volt a válaszban

Szóval abban egyetértek a többi válaszadóval hogy ne írj neki csak más én egy picit a másik oldalt is figyelembe veszem

jan. 22. 17:41
 14/15 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok, és ha úgy akarom, egész életemben nem vesztem el a szüzességem :D Szerintem pont nem ez volt a történetben a lényeg.. lehetnék 26 is, akkor sem kellett volna folytonos nyomás alatt tartania. Akkor inkább szakított volna velem.

Egyébkent például megértettem, hogy folytonos dühkitörései voltak, hogy hajlamos volt agresszivitásra, nem piszkáltam miatta, holott gyűlölöm az efféle viselkedésmódot, mert ebben nőttem fel. Igyekeztem segíteni neki, sokat meditáltunk együtt, meg minden.

Akkor neki miért kellett engem naponta ezzel zaklatni, mikor amúgy is tele voltam lelki bajokkal?

Az a kép pedig, már leírtam, hogy miért készült, és hogy miért küldtem el. Rossz döntés volt, igen, de akkor már olyan óriási volt rajtam a nyomás, hogy ezt láttam helyesnek. Szimplán a kedvében akartam járni, mert kezdtem úgy érezni, a lelki támogatásom, az ajandékok, stb már semmit nem ér a számára.

jan. 22. 19:44
 15/15 anonim ***** válasza:
56%

Itt szerintem az a problema hogy nem illettetek össze ilyen teren.

Ö is hibas volt mert eröszakoskodott es türelmetlen kisfiu volt a szexel kapcsolatban.

De te meg eljatszottad a szüz martirt csak mert feltel a szextöl, es valoszonüleg nem szeretted igazan ha nem akartad neki magad oda adni teljesen. Sok fiu nem fog igy veled maradni.

A kerdesre valaszolva nem erdemes rairj meg egyszer, minek? Ugysem illetek össze.

Vagy keress egy olyan pasit aki soha nem akar megdugni vagy olyat akinek maximalisan oda tudod adni magad.

febr. 9. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!