Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejönnek az ilyen stílusú fiúk?
Figyelt kérdés
Most nagyon népszerű ez a stílus, sok lánynak tetszik. Ti mit gondoltok? Itt a link: [link]
Írjatok véleményt kérlek és indokoljátok is. Természetesen ne trágárságokat írjatok és első sorban a ruhát, ruhastílust véleményezzétek. Köszi, szép estét!
jan. 7. 19:12
11/20 anonim válasza:
#10 Mondjuk egy nyári estén, egy pólóban, meg napszemüveg nélkül tök máshogy nézne ki.
12/20 anonim válasza:
11
:DDDD
De attól még a stílusa ugyanaz marad. Mit nem értesz te ezen? :D
13/20 anonim válasza:
#12 Azt nem értem, hogy miként lehet valakinek ugyanaz a stílusa egy pólóban és egy eszkimó ruhában... A stílus szó egy állandóságot jelent, ami alapján azonosítani lehet valakit, vagy valamit.
15/20 anonim válasza:
#14 Akkor magyarázd el, mert meg akarom érteni.
16/20 anonim válasza:
15
Figyelj, én a stílust, mint viselkedés és belső tulajdonságok együttesét értettem. Ergo hiába öltözik máshogy, a személyisége, a stílusa ugyanaz marad, ugyanaz a nagyképű, vagánykodó suhanc. Érted? A stílus nem csak az öltözködés, a stílus maga az ember.
17/20 anonim válasza:
#16 De a kérdező az öltözékre kérdezett rá.
19/20 anonim válasza:
A hulladék zenét készítők sajnos nem jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!