Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 2-3 alkalommal felállt egy lány lábára, akkor lábfétisem van? (ez nyáron történt idén) Barátnőmmel beszélek hogy van e fétisem és hogy hogyan derítsem ki hogy van e,félek attól hogyha olyan vágyaim lesznek akkor hogy bírná azok engedését?
Figyelt kérdés
2023. dec. 23. 17:45
21/23 anonim válasza:
Messze nem borzasztó, max az ilyen finnyás embereknek, meg akik beírnának trollkodásból ilyet hogy borzasztó! 😀😀
22/23 anonim válasza:
Amúgy én sem akarom hangoztatni ezen az oldalon kívül a láb/szagfétisemet mindenkinek, nem szeretem ha kicikiznek, de ezen az oldalon még elfogadom a kicikizést, főleg így hogy nem látom az illető arcát szemtől szembe!! 😀😀
23/23 anonim válasza:
Lábfétises vagyok, de engem nem vonz a talpak masszírozása, inkább a nyalás, szaglás mezítláb (meg esetleg előbbinél harisnya mellett ---> mivel a harisnyás lábszagolás egyértelműen lázba hoz egy jó nőhöz köthetően!) A talpak látványának is van jelentősége, nem csak a szagra nyalásra megyek, hanem a talp kinézetére is, még ha igénytelen talp is, de élőben így is úgyis begerjednék még arra is amire azt mondtam magamban egy idő után hogy igénytelen! Tudom az ilyen fóbikusoknak elég lesz egyszer végigolvasni ezt a botrányos szöveget! 😀😀😀😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!