Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a lányok Instagramon? (Kommentek)
Észre vettem, hogyha felraknak egy képet, akkor a hozzászólásokban a lányok csak a lányoknak írnak vissza. Vagy csak az ő kommentjeiket szivezik be.
(Ha vannak fiú és lány hozzászólok is)
Olyan mintha, a lányok nagyobb figyelmet fordítanának a lányokra. Értékesebb nekik.
A fiúk részéről pedig az a szánalmas hogy ezt nem veszik észre és tovább simpeskednek....
Azóta már jött sok más is divatba. Például az olyan közeli szelfik amin nem látszik az arc, csak nyaktól lefelé
(Gondolom mondanom sem kell hogy ez mennyire ribis lenge öltözetben)
Ezt elore megbeszelik. Mert hogy nez mar az ki ,hogy nincsenek ott kommentek.
Fiuknal is van ilyen.
En sem ertem mi ertelme van. Kirakat elet.
Én azoknak a kommentjeit szoktam beszívezni, akik közeli barátaim (ebbe egyaránt beletartozik egy-két fiú és lány is). Szerintem pont azért csinálják azt a lányok, ami a kérdésben van, mert 1. nem érdekli őket a sok rájuk nyáladzó gyökér, 2. még a végén valaki összekombinálná őket egy ilyen fiúval. Nálam volt rá példa, hogy valaki ezért kérdezte meg tőlem, van barátom? Mondom nem, pusztán csak jóban vagyunk. Igen, ilyen is van.
23/L
Na ez már a kérdésemmel kapcsolatos, és hasznos.
A "nyáladzó gyökereket" meg ki lehet kerülni, a profilt privátra állításával. Ja de akkor kevés lájk lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!