Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 alatti lányok, mit tennétek, ha egy idősebb, mondjuk egy 38 éves pasii elmondaná, hogy tetszetek neki, vagy hogy szerelmes belétek?
Figyelt kérdés
És még sírna is, annyira örülne nektek?2023. dec. 5. 01:26
22/24 anonim válasza:
Hugom 16 éves, össze vissza tördelnélek ha bepróbálkoznál nála.
Egy 40-hez közel járó felnőtt férfi mi a jó fenét akarna kislányoktól?
20 vagyok, én se akarok semmit 17-18 alattiaktól!
23/24 anonim válasza:
Az, hogy te 20 évesen nem akarsz semmit 17-18 alattiaktól nem releváns :D 17 évesen is lehet annyira érett egy lány, hogy szellemileg passzoljon egy 38 éveshez, csak ritka. Láttam már nem 1 olyan boldog párkapcsolatot, ahol a női fél 20 évvel fiatalabb volt, és nem a pali pénze miatt volt vele.
24/24 anonim válasza:
Ha legalább ketten lennénk lányok, körülröhögnénk. Ha egyedül lennék, akkor inkább szó nélkül továbbmennék. Ha sírnál is akkor viszont elszaladnék, mert ki tudja milyen elmebeteg vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!