Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha tetszik nektek valaki milyen jeleket adtok feléje?
Egyénfüggő. De általában észre lehet venni: folyamatosan téged néz, rádmosolyog, ha észreveszed, hogy néz téged akkor kerüli a szemkontaktust, veled beszélget, veled van csak
Ilyenekről észre lehet venni
1.: Lefordítom. Tehát ha stalkol és nincsenek barátai akkor kedvel? :D Háááát... én csak közölni szoktam hogy bejön, vagy ha ennyire éppen nem érzem magamban a bugit akkor csak beszélgetést kezdeményezek és előbb-utóbb közlöm hogy nagyon kellemesen veri vissza a fényt a szemembe és amúgy aranyos csaj. :D Persze az is igaz, hogy nagyon nem tizenéves vagyok.
Szóval kérdező long story short: ez a jelezés a ti mániátok, ha egy pasinak tetszel és bármi esélyt lát arra, hogy kölcsönös akkor szólni fog, előbb vagy utóbb. Nyilván benne van a pakliban, hogy fél az elutasítástól és ezért nem kérdezi meg belátható időn belül ilyenkor jön az hogy jelek küldözgetése helyett odamész és kezdeményezel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!