Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak,hogy észrevegyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak,hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam akivel már időtlen idők óta ilyen kicsit fura de ellenség-haverok vagyunk ezt úgy kell érteni hogy utáljuk egymást és állandóan beszolunk a másiknak meg ő meg húzza a hajam én meg ijesztgetem stb.de amúgy meg nagyon jó barátok vagyunk. De tavaly év végén félre hívott és azt mondta, hogy fejezzük be ezt az ellenségeskedést aztán most már nem csinálja ezt és ha beszélni akarok vele akkor inkább elmegy ha valamikor mellé ülök arrébb húzódik de néha meg ő ül mellém és tökre jót dumálunk és nem tudom neki én mit jelentek, de nekem nem olyan mint a többi fiú haverom és ezt azóta tudom, hogy ő mindig őszintén mosolyogtat meg és már nagyon hiányzik az ellenségeskedésunk mert még az is jobb volt ennél és asszem amúgy hogy bejön nekem olyan teljesen az én típusom pláne mióta megnovesztete a haját is egy kicsit és azóta teljesen másképp látok rá jó nem azt mondom hogy csak a haja miatt hanem az idő ami eltelt és hát nem tudom hogy tehetnek bármit úgy hogy ne nyomulnak annyira de azért észre vegyen. Szerintetek mit csináljak?????
2023. nov. 21. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2023. nov. 21. 18:17
 2/6 A kérdező kommentje:
17
2023. nov. 21. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele hogy miért kedves néha és időnként miért elutasító.
2023. nov. 21. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen hajhúzás? Na ne 😂😂😂
2023. nov. 21. 21:59
 5/6 anonim válasza:
100%
Lehet hajhúzás csak más szituban😂😂
2023. nov. 21. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Agyilag nem 17 a srác, ha komolyan a hajadat húzta. Egyébként én gyanítom, hogy azért szivatott, mert nagyon is észrevett.
2023. nov. 22. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!