Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok féltékeny,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok féltékeny, amikor más lányokkal beszél, ha egyáltalán nem tetszik?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom. Nagyon jól megvagyunk, mindent megbeszélünk, szeretem, mint barátot, de annyira nem az esetem, hogy képtelen lennék ennél bármi többet elképzelni vele.

Ha más lányokkal beszél, mégis féltékennyé tesz. Vagy csak azért, mert nem rám figyel?

(Ráadás, hogy én elvileg tetszem neki, de nem meri elmondani, mert fél az elutasítástól. Ezt mástól tudom. Viszont ha mégis színt vall, nem fogom tudni viszonozni a romantikus érzelmeit, akkor tuti elmegy másik lányhoz idővel.)

2023. nov. 20. 07:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Létezik baráti féltékenység is.
2023. nov. 20. 07:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Csak az zavar, ha lányokkal beszél. :c
2023. nov. 20. 08:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy igazából tetszik is neked?
2023. nov. 20. 10:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nem. :(

Pedig tök jó személyisége van, nagyon rendes fiú, de a fizikai vonzalom hiányával nem tudok mit csinálni. :(

2023. nov. 20. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
35%

Szeretnél valakit, de nem őt, ettől függetlenül zavar, hogy más nőkkel beszél.

Önbizalmi problémád van és birtoklási vágyad.

2023. nov. 20. 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy majd a testi vonzalom is jönni fog valamikor.
2023. nov. 21. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!