Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a mai...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai 14-15éves lányok a hozzájuk egyidős fiúkhoz vonzódnak és nem pedig az idősebb korosztályhoz? Már a nagyrészük

Figyelt kérdés
2023. nov. 9. 11:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
32%
Én 19 éves fiú vagyok de ha bele gondolok hogy lassan 20 leszek én nem tudnám jól érezni magam egy szintén 20 éves lánnyal 🤷 ahhoz nem érzem magam elég éretnek stb és inkább tőlem fiatalabb lánnyal sokkal jobban érezném magam.
2023. nov. 26. 19:42
 22/22 anonim ***** válasza:
50%
Egyetértek a #21-sel én a hiányosságok és kevés párkapcsolatban eltöltött idő és ezáltal a párkapcsolati tapasztalat hiánya és élmények hiánya miatt nem tudnám jól érezni magamat olyan lánnyal aki közelemben van korban de a probléma az, hogy 23 éves vagyok és ez mikor idősebb leszek addig is így marad egy jó darabig sajnos főleg ha nem találok jó hosszú időre egy partnert akivel teljesen jól eltudnék lenni és teljesen jó lenne a kapcsolatunk. De ha ez sikerülne is akkor is 30+ évesen lehet, hogy akkor nem 10-en évesekkel akarnék lenni. De nem is 30-sal.
2023. nov. 26. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!