Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamu instagramprofil minek kell nektek? Vagy miért csináltok ha van barátotok?
Szóval röviden annyi, hogy nem értem, hogy minek kamuprofilos instát csinálni, ha van barátotok.
Mert azon minden férfit meg jött ment nőt bekövettek az miért jó nektek?
Barátnőm csinált és nem értem…
Aggódnom kellene? Általában ha ilyen van olyat követnek be aki ismeri őket így kamuprofilról nem tudják azaz letudják követni meg hasonlók pl az exét.
Eddig tudtam mi a neve,de mondom ránézek és megváltoztatta a nevét meg ki is követett azon.
Először is nem értem minek ilyet csinálni, ha nem stalkolni akarsz valakit vagy valakiket AKKOR MI A LÉNYEGE? Mert nekem azt mondta csak van meghogy legyen stb.
Akkor minek hm?
Bekövetgetni random embereket rendesen is belehet.
Másodszor pedig valaki magyarázatot tud adni barátnőm viselkedésére?
Köszi szépen előre
Jöhet rossz jó is beszólós is támogató bármi, de nekem sürgősen kell valami magyarázat
11es
te jo isten xddd
ne haragudj de ez nagyon gyerekes, vizsgaltatsd ki szerintem, lehet hogy komolyabb problema all a hatterben.
A 10esnek igaza van, ha valakivel egyutt voltal az valamilyen szinten mindig fog erdekelni. Tomindegy hogy lesi e az exet vagy nem, legbelul mindig fogja erdekelni, csak vagy fogsz errol tudni vagy nem, vannak akik tokeletesen titkoljak, vannak akik nem.
Valoban jogod van nem elfogadni, csakhogy ezzel a hozzaallassal en nem is gondolkoznek azon hogy milyen legyen egy lany meg hogy mit ne csinaljon, mert valoszinuleg csak a magadfajtakat fogod bevonzani, vagy semmit xd.
Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!