Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamu instagramprofil minek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamu instagramprofil minek kell nektek? Vagy miért csináltok ha van barátotok?

Figyelt kérdés

Szóval röviden annyi, hogy nem értem, hogy minek kamuprofilos instát csinálni, ha van barátotok.

Mert azon minden férfit meg jött ment nőt bekövettek az miért jó nektek?

Barátnőm csinált és nem értem…

Aggódnom kellene? Általában ha ilyen van olyat követnek be aki ismeri őket így kamuprofilról nem tudják azaz letudják követni meg hasonlók pl az exét.

Eddig tudtam mi a neve,de mondom ránézek és megváltoztatta a nevét meg ki is követett azon.

Először is nem értem minek ilyet csinálni, ha nem stalkolni akarsz valakit vagy valakiket AKKOR MI A LÉNYEGE? Mert nekem azt mondta csak van meghogy legyen stb.

Akkor minek hm?

Bekövetgetni random embereket rendesen is belehet.

Másodszor pedig valaki magyarázatot tud adni barátnőm viselkedésére?

Köszi szépen előre

Jöhet rossz jó is beszólós is támogató bármi, de nekem sürgősen kell valami magyarázat

2023. nov. 8. 02:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
hat en ferfibol vagyok, es egy ferfi nem birja ha mas pasikat szemezget a csaja. es jogom van nem elfogadni hogy az exet lesi. nekem ez mar hatareset, tessek csak elfelejteni minden f@szt es csak en legyek neki, vagy pápá
2023. nov. 28. 11:19
 12/12 anonim ***** válasza:

11es

te jo isten xddd

ne haragudj de ez nagyon gyerekes, vizsgaltatsd ki szerintem, lehet hogy komolyabb problema all a hatterben.

A 10esnek igaza van, ha valakivel egyutt voltal az valamilyen szinten mindig fog erdekelni. Tomindegy hogy lesi e az exet vagy nem, legbelul mindig fogja erdekelni, csak vagy fogsz errol tudni vagy nem, vannak akik tokeletesen titkoljak, vannak akik nem.

Valoban jogod van nem elfogadni, csakhogy ezzel a hozzaallassal en nem is gondolkoznek azon hogy milyen legyen egy lany meg hogy mit ne csinaljon, mert valoszinuleg csak a magadfajtakat fogod bevonzani, vagy semmit xd.

Sok sikert! :D

2023. nov. 28. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!