Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond-e, ha 17 évesen egy 14 éves lány tetszik?
1,-es
Vicces válasz, de szerintem ez a gyakori világa hogy 40-es 14 évessel, életben az 40-esek 99% a vénember egy kislányhoz én akiről megtudtam mindig hivatali visszaélés, tanár a diákjával, vagy edző stb
Szerintem nem gond, az a 3 év nem olyan sok. Egy 14 éves manapság kész nőnek néz ki, semmi szégyelni való nincs benne hogy tetszik. De a hangsúly a "néz ki"-n van, mert akár bevallja, akár nem, még gyerek. Szerintem ez a kor még eleve korai egy kapcsolathoz, az a véleményem (persze mindenki más, lehet kivétel) hogy lelkileg érettebbnek kell lenni.
Bocsi, talán kicsit jobban belementem, végülis nem feleségül akartad kérni. :)
Csak az a fontos, hogy hogy úgy mondjam "egy szinten" legyetek.
Köszönöm a valaszokat, kis plusz infó:
Mind a ketten vallásos családból vagyunk, és nem csak a külső miatt tetszik. A korkülönbség tényleg nem sok, de kicsit furcsának tűnik, hogy ő még csak 14 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!