Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a fiú?
Figyelt kérdés
Még nagyon az ismerkedés elején vagyunk és hát full random dolgokat mesél el, mesélt a gyerekkoráról, a tesóiról, anyukájáról, a családi hátteréről úgy, hogy nem kérdeztem rá, de ő is érdeklődik felőlem. Emellett minden szó nélkül elmeséli, hogy mikor kel, hova megy, mit csinál majd. Mindenért ami zavar engem bocsánatot kér és úgymond bevéd, amikor valaki rám ír mondjuk miatta.2023. nov. 2. 18:51
11/12 A kérdező kommentje:
Igazából, én is érdeklődtem felőle többször is, csak mostanra már nem keresem és nem beszélek vele, mert hülyített, elhitette, hogy lehet valami, majd össze jött egy másik lánnyal, és azóta csak ő keres engem, én már nem keresem őt, el is költözött meg úgy alapjáraton is zavart, hogy ha nincs barátnője, akkor velem "helyettesített"
2024. jan. 21. 10:24
12/12 anonim válasza:
Na, hát ilyen is van, sajnos. Előre az új pasik irányába! Ezt meg felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!