Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ezek a lányok közül melyik típus tetszik nektek a legjobban?
Figyelt kérdés
Melyikről mi a véleményetek?
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
5: [link]
6: [link]
2023. okt. 20. 12:56
1/30 anonim válasza:
4 és 6, de a 6-os csak piercingek nélkül.
21F
2/30 anonim válasza:
Ne vedd komolyan a kommentem
ha valasztani kell akkor csak az utolso jon be. arcra. a tobbi nem annyira az esetem
1. tul mu, ariana grande-re emlekeztett es o nem jon be
2. nem szeretem a gondor hajat
3. nem mai csaj :D de okes
4. a haspolo ribis , meg ugy a csaj is
5. atlagos, de bajos biztos bejonne ha az o koraban lennek.
6. tudom sok egy kicsit a kiegeszito, de arcra o jon be legjobban az 5os utan.
4/30 anonim válasza:
Őszintén, egyik sem. De ha muszáj lenne választani, talán az 5.
5/30 anonim válasza:
Az első. De mindegyikben van ami tetszik. A sorrend is megfelelő. Talán a legkevésbé az ötös tetszik. És az utolsó is helyet cserélhetne a hármassal.
7/30 anonim válasza:
Leginkább a hatos, mert nekem az alternatív lányok jönnek be, én is hasonló, kicsit kevésbé mainstream/jobban underground szubkultúráknak a körében mozgok. Ha ő nem lenne, akkor a kettes. Tudom, nem szép dolog, meg talán rasszista is (pozitívan?) de van egy kis fétisem az "egzotikus" lányokra.
8/30 anonim válasza:
Ha muszáj választani akkor az ötös opció
9/30 anonim válasza:
#2 mi lehet ribis egy crop topon ? nevetséges vagy.🤦
10/30 anonim válasza:
9, lehet hogy muszlim és nincs rajta krumpliszsák akkor az ribis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!