Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az autós oktatomba mit tegyek?
Figyelt kérdés
#reménytelen szerelem #Oktás
2023. okt. 15. 18:09
11/32 A kérdező kommentje:
5 év van köztünk . nem tudok róla h lenne e valakie. nem beszélt róla.
2023. okt. 16. 18:29
12/32 anonim válasza:
Leginkább vágy, vagy max. belezúgás lesz az, néhány közös közös vezetés alatt kétlem, hogy olyan mélységben megismertétek egymást, hogy valódi érzelmekről beszéljünk. Ha van párja/felesége, akkor az igazán etikus az lenne, ha váltanál oktatót és békén hagynád. Ha nincs, akkor a) válts oktatót és mondd meg neki miért váltottál b) ne válts oktatót, vizsgázz le, majd mondd meg neki, hogy bejön c) mondd meg neki, hogy bejön (nyilván azt mi nem tudjuk megmondani, hogy te bejössz-e neki vagy sem).
13/32 anonim válasza:
Csak vonzalom. Majd kinövöd, elfelejted. Tanárral, oktatóval nem kezdünk SOHA.
14/32 anonim válasza:
Az egyik óra közben (végén) kérdezd meg nincs-e kedve meginni egy kávét valahol hátha nem csak a táblákról kellene beszélgetnetek. ;)
15/32 anonim válasza:
Mibe szerettél bele, ha nem is közeledett, nem flörtölt, nem udvarolt, csak ült melletted?
17/32 A kérdező kommentje:
10 órám van vissza .szoktunk beszélgetni és nem csak a táblákról.
2023. okt. 22. 17:00
18/32 anonim válasza:
Nem is tudjuk, kérdező, hogy te lány vagy, vagy pasi? És az oktatód?
19/32 A kérdező kommentje:
Pasi az oktatom én lány vagyok.
2023. okt. 23. 22:07
20/32 anonim válasza:
ha befejeztétek az oktatást, azután szerintem jelöld be facebookon vagy ilyesmin ha van neki és beszélgess vele, találkozz vele
biztos jó lenne ugy eggyütt tanulni vele ha össze jöttetek? nemtudom, de nekem ez a véleményem hogy várd meg a végét
és azt ugye tudod hogy egy oktatónak nagyon sok dolga van és lehet hogy kevés időtt fog veled tölteni? :D mindegy ez már a ti dolgotok lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!