Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor melyikőjük kedvel? (3srác)
A minap beszorult az osztályunk a termünkbe és én meg az egyik haveromon, (akivel délutánonként megyek haza) meg egy srác voltunk a kemia teremben. A masik srac kiment kimenteni az osztály, ergo keten maradtunk a teremben. Éppena kémiát magyaráztaés konkretive összeért a karunk. Am cuki srác rengeteget lelkizek vele, meg ő is elmondja a titkait.
Vasárnap elmegyek hozzá korrepra, meg együtt futunk, mert hát nem egy vékony alkat, én meg segitek neki.❤
-elvilegy egyik rám extrán hasonlito lanyba vanbelezugva
Nyár végén megkértem az évfolyam leghíresebb srácát, h tanitson meg dobolni, azt mondta oké. Azota mondjuk kiderult h nincs ideje, de ha vanakkor en leszek az elso akit a haverjaival együtt elhiv. Whatsappon is rengeteget beszélünk, és szinte minden üzim beszivecskézi.
-nemtom teccik e neki valaki
Neki az egyik legjobb haverja foylton félmosolyokat dobál nekem. Meg a asszem keddenvolt az h bejött a volt crushom a termünkbe én meg elküldem a ...ba. Erre a srác mellett ülő gyerek megkérdezte h már nem is tetcik a xy (volt crushom) én meg erre: már régesrég nem. Na itt jött a csavar, h mikor elfordultam tölük a random gyerke mondta a havernak, h hallod már nem kedveli!
-elvileg az elsőnél is említett csaj teccik neki is, de most már nem vagyok benne biztos.
Köszi h elolvastad, ha tudsz segits kerlek!
Pls normál válaszokat!❤❤❤
"a asszem keddenvolt az h bejött a volt crushom a termünkbe én meg elküldem a ...ba"
Ez jó :D
2-es, szerintem a tanteremre írta.
3srác, keten, Éppena, magyaráztaés, konkretive, vanbelezugva, teccik - és ezek még csak az első feléből vannak.
azéríjen zaglatot szegénke mer benevan a zideg.
nemtuggya mejjik lesza 3csávóka közzül a nyerőjenő? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!