Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy 20 éves fiúval aki még szűz és semmi tapasztalata nincs lányok terén?
Nem a szexuális tapasztalat számít. Meg kell tanulni emberekkel kommunikálni. Haverokat szerezni rajtuk keresztül sok csajt megismerni. (Internetes/leszólítós ismerkedést hanyagolni)
És nem is kell erőltetni, ha sok barátod van egy idő után magától fog jönni.
Kinézeted nem tetszik? Változtass. Magasságodon sajna nem tudsz (de járhatsz magasabb talpu cipőbe ha neked az önbizalmat ad) menj el edzőterembe, higéniára nagyon figyelj oda. Ezek szerintem elegendőek hogy összejöjjön valami.
Én is alacsony vagyok, régen hozzá se mertem szólni nőkhöz, de szép lassan ki tudtam építeni az életem, neked is simán mehet.
Egyébként nagy igazságot mondd az egyik válaszoló, a szüzesség elvesztése nem azt jelenti hogy rögtön profi leszel mindenbe. Ez egy folyamat. De idővel megtanulod.
Próbálj meg túllépni a sajnálkozáson és tenni magadért.
"Haverokat szerezni rajtuk keresztül sok csajt megismerni."
nincsenek barátaim sajna
"a szüzesség elvesztése nem azt jelenti hogy rögtön profi leszel mindenbe."
persze hogy nem, viszont lehet visszatérne az életkedvem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!