Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire fura nektek, lányok, ha egy fiú kiderít rólatok mindent?
Férfiként írhatok?
Nálam alap, hogy "lenyomozom" a nőt. Nem árt tudni, hogy van-e kanid, ha igen milliárdos maffiózó-e, van-e pia/drog bajod, dolgozol vagy tanulsz, hová szeretsz járni, hogy "véletlenül" beléd fussak,...
És ehhez nem kell CIA ügynöknek lenni. Ott a közösségi média, és 1-2 fecsegő ismerős.
Mit takar a minden? Mert ha azokat nézeget amiket kiraktam közösségi oldalra nézze. Azért raktam ki, mert nem zavar ha más is (akár idegen) látja.
De ha a 2017es vérképem eredményét is megtalálta akkor creepy és húzom a nyúlcipőt.
Elobb kideritem hogy van-e pasija fb-n.
Vagy valami.
Hogy megerjen-e kezdemenyezni nala.
Ha van, akkor csak kepzelodtem, vagy jatszadozik velem
7.-re.
De ami NEKED nem nyilvános, az másnak lehet, hogy igen. És nem, nem arról beszélek, hogy rendőr a srác és lekéri a nyilvántartást, vagy dokiként a TB dolgaid.
Saját példa.
- Tetszett egy lány, és elolvastam a szakdogáját, ami nem volt nyilvános.
- Egy másik hölggyel "véletlenül" összefutottam a lakása közelében, mert a cégnyilvántartásban ott volt a címe. És az meg nyilvánosan a neten, csak tudni kell hol keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!