Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van arra példa, hogy egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van arra példa, hogy egy lány fogdosott egy fiút akarata ellenére?

Figyelt kérdés

Létezik ez a jelenség? Ilyenkor mit tesz a fiú? Tapasztaltatok ilyet?

Vagy ilyen csak izmos lányokkal fordul elő, akiktől nem tudják kiszabadítani magukat a fiúk?

2023. szept. 23. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

engem meg akart erőszakkolni egy lány amikor 13-14 éves voltam. ő sem lehetett több, de szerencsére kulcsra zártam mint mindig a wc ajtót és nem sikerült neki.

azota sem tudom, ha nem zártam volna az ajtót mi történt volna. suli egyébként

2023. szept. 24. 10:00
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Kb. 13 éves koromban egy kissé fiatalabb lány megmondta (teheneket őriztünk a határban), hogy nincs rajta bugyi, de az akkori fejemmel nem fogtam fel, hogy mire céloz. Ő városi lány volt és 1-2 hetet töltött rokonoknál falun. Ketten voltunk és a tehenek.
2023. szept. 24. 11:05
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
12/ ez semmi, az ilyen esett csak pozitiv egy fiunak
2023. szept. 24. 11:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van ilyen. Egyik fiú barátomat akarata ellenére megtapizta oda lent egy csaj buliban.
2023. szept. 24. 13:32
 15/16 6arelysane válasza:
67%

4-es:Szinte nincs olyan hogy a nő az erősebb, a férfiak fizikailag 99.5%ban erősebbek

7-es:Nem a ribizlik fogdosnal hanem a perverzek, a ribizlihez a férfiak elmennek és fizetnek hogy fogdossa őket.

Ritkábban mint amikor egy nőt fogdos egy férfi, de előfordul. Az egyik kedvenx tiktok videósom egyszer megfogdtosta egy lány.

2023. szept. 25. 20:17
 16/16 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó, nagy tévedésben èlsz! Nagyon sok csaj van, aki sokkal erősebb egy átlag srácnál!
2023. szept. 26. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!