Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves fiú 21 éves lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiú 21 éves lány kapcsolat működhet?

Figyelt kérdés

2023. szept. 7. 23:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Működhet, próbáld meg!
2023. szept. 8. 13:47
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
3: Olyan jó érzés megfogni a KICSI kezed, hogy milyen jó lesz majd GYEREK tőled, és hogy feltétlen titokban kell lennie, ne mondd el apukádnak, ne mondd el barátaidnak... Na innentől fogva paráztam.
2023. szept. 8. 13:49
 13/15 anonim ***** válasza:
69%

Persze. 17 éves vagyok, az én párom 23, imádjuk egymást.

Persze ez függ attól mennyire gondolkodtok hasonlóan, mennyire ugyanazok a terveitek, és hogy érettek vagytok e.;)

2023. szept. 10. 04:33
 14/15 anonim válasza:
Egy darabig hisz nem az összeköltözést tervezitek
2023. szept. 12. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy ideig minden kapcsolat működőképes. Van amelyik kapcsolat csak rövidebb, és van amelyik akár nagyon hosszú ideig is. És ennek egyáltalán nem alapfeltétele a kis korbeli különbség a pár között.

Nagy korkülönbséggel is léteznek évtizedek óta tartó kapcsolatok, és kis korkülönbséggel is gyorsan véget érnek.

Szandit pl. már tini lány kora óta szerette Bogdán Csaba, nagykorúan pedig elvette feleségül, és a mai napig boldog családot alkotnak a nagy korkülönbség ellenére is.

Két emberen múlnak elsősorban a kapcsolatok tartóssága, és nem a kettejük között meglévő kisebb-nagyobb korkülönbségen.

2023. szept. 15. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!