Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam barátomnak?
Figyelt kérdés
Új suliba kerültem és van egy srác aki mellém ült egész jól elvoltunk. Amikor mentem hazafele hazakisért mert hogy késöbb jött a bussza. Most néztem hogy bejelölt meg rám is irt.2023. szept. 4. 13:42
11/19 anonim válasza:
Én nem mondanám el, de csak azért nem, mert nincs ebben semmi plusz. Az új srác tudja, hogy kapcsolatban vagy, innentől kár foglalkozni ezzel. Maximum akkor kérj segítséget a barátodtól, ha nagyon rádnyomul.
12/19 anonim válasza:
#8 Milyen játszadozás? Tudod, mit jelent ez a szó?
13/19 anonim válasza:
szegeny baratod... sajnalom amugy. jonagy ribi vagy ha ezt hagyod
14/19 anonim válasza:
Én megemlíteném neki, de csak úgy mellesleg, amikor a napodról beszélsz. Nyugi, ha elmondat a srácnak, hogy van barátod, akkor semmi rosszat nem tettél.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Elmondtam ugy feljöttek a kapcsolatok akor mondtam neki. Arrol kérdezgetet miotta járunk ilyenek.
2023. szept. 4. 18:29
16/19 anonim válasza:
Akkor minden rendben, ne aggódj emiatt.Csak barátok vagytok, és ezt ő is tudja. Fiú barátaid pedig lehetnek.
17/19 A kérdező kommentje:
Kérdezte hogy osztályból pár emberrel lenne e kedvem elmenni bowlingozni a hétvégén.
2023. szept. 4. 18:43
18/19 anonim válasza:
Menj nyugodtan, ez nem randi :)
Jó ha megismered az új osztálytársaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!