Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek el beszélgetni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek el beszélgetni ezzel a lànnyal?

Figyelt kérdés
Van egy làny akivel màr ismerjük egymàst rég, de csak annyira, hogy tudjuk egymásról hogy kik vagyunk, de beszélni nem beszéltünk soha. nem làttam màr vagy 4-5 éve eddig, de idén nyàron találkoztam vele pàrszor egy helyen, és eléggé tetszik, mert nagyon szép làny lett belőle. Nem beszélgettünk semmit, mert ugye soha nem is beszéltünk. instagrammon bekövettem, vissza is követett, 1-2 képét likeoltam, nekem nincs kint képem, így nem tudom hogy ő likeolta volna-e. nem tudom eldönteni hogy tetszhetem e neki, mert amikor találkoztunk nem adott olyan jeleket amiket írni szoktak, de ebben nem bîzom, mert volt màr egy olyan làny aki tetszett nekem, és én azt hittem hogy én neki nem, mert ő se csinàlt olyanokat, utólag meg kiderült hogy nagyon bejöttem neki. szerintetek hogy tudnék beszélgetést kezdeményezni? nem akarom lerohanni egyből ismerkedési szándèkkal, mert abból nem sok jó sülne ki. lány barátom is azt mondta, hogy szerinte baràtkozzak össze vele elsőnek, és ha úgy van akkor úgy is lesz belőle valami, mert ő pl nem szereti ha egyből ezzel nyitnak. ez eddig oké, de nem akarok úgy ráírni, hogy szia mizu, vagy valami ilyesmi hülyeséget, de úgy se akarok hogy szia rég beszéltünk vagy ilyesmi, mert soha nem is beszéltünk.
2023. aug. 31. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi az ahely ahol találkoztál vele? Onnan közelíteném meg. Mondjuk véletlen ott lennék és ott meghívhatod egy italra vagy táncoltok, ilyesmi. Ha bekövetted az instáját és tesz ki valamit amiből kiderül az érdeklődési köre akkor onnan megközelíthetnéd. például egy DJ-t zenéről kérdeznék, egy művészt mondjuk festményekről stb...

És én is lányként azt mondom,hogy először barátkozz.

2023. aug. 31. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha esetleg azt adnád elő,mintha egy barátnője tetszene? És akkor nem fog gyanút, aztán a barátnővel mégse jössz össze valamiért,de már addigra beszélgettek...
2023. aug. 31. 10:19
 3/6 A kérdező kommentje:
akit érdekelne privátban leírnám teljesen pontosan, ide azért nem szeretném mert bàr kicsi rà az esély, de ha olvasnà ez a làny ezt a kérdést, akkor egyből felismerne, és ezt nem szeretném
2023. aug. 31. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Először tanulj meg helyesen írni, mert borzalmasan nehezemre esett elolvasni az irományodat. Hány éves vagy kérdező? :)
2023. aug. 31. 11:27
 5/6 A kérdező kommentje:
kedves 4-es dolgozom és nincs időm egésznap a telefonomat nyomkodni. ha nehezedre esett, akkor minek olvastad el, és legfőképp minek válaszoltàl?
2023. aug. 31. 13:25
 6/6 hungarikum_202 ***** válasza:

Ha ezt nehezedre esett elolvasni, akkor a problémák nálad vannak.

Hány éves vagy? :)

2023. szept. 2. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!