Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még a mai világban olyan lányok akik szépek is és intelligensek is? mert én eddig nem nagyon találtam ilyet
Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 16:57
11/14 anonim válasza:
#10 Csak a profilképe volt kint xdd De aztán bekövettem, küldött priviben még több képet, aztán randi, aztán kapcsolat.
12/14 sompet válasza:
A női intelligencia és szépség szorzata mindig állandó!
13/14 Meton válasza:
Az intelligens nők szépek is, mert tudják, hogy igényesnek kell lenni, ha boldogulni akar. Sportol, szépen öltözik, nyelveket tanul és sorolhatnám. Aki csúnya, az valószínűleg nem is okos. Legfeljebb átlagos. Habár kérdés, hogy mit nevezünk intelligensnek, mert lehet, hogy egyvalamiben jó, de semmi másban.
14/14 anonim válasza:
Szép és okos lányokkal azért nem találkozol, mert akinek van egy kis esze, nem töltenek fel segges képeket instára és nem buliznak. Ezért is nagyon ritkák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!