Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy felfigyeljen rám?
Figyelt kérdés
Nem akarom megszólítani, nem vagyunk ismerősök. Táborban találkoztunk és kb annyit beszéltünk, hogy egyszer megkérdeztem hogy hívják (elég furin reagálta le, ha valakit érdekel majd részletezem). Tudom, hogy még fogjuk látni egymást. Mit csináljak, hogy ne feltűnően, de felvonjam magamra a figyelmet? Hogy más ne vegye észre csak ő.2023. aug. 23. 20:06
11/21 anonim válasza:
Ha nem volt elutasító veled amikor beszéltél vele akkor jelöld be.Nem ciki főleg ha közös szimpátia van.
12/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ő is szimpatizál e velem, mert csak annyit beszéltünk, hogy megkérdeztem a nevét.
2023. aug. 24. 08:09
13/21 anonim válasza:
,,Mit tegyek, hogy felfigyeljen rám?"
Leírtuk.
14/21 A kérdező kommentje:
13as Oksi szia
2023. aug. 24. 08:45
15/21 anonim válasza:
"Mert vannak olyan ismerőseim akik kikezdenének miatta" - Ezt hogy kell értelmezni? Megfenyegettek?
16/21 A kérdező kommentje:
Van szakkörön egy tipikus lánycsapat akik jóban vannak a "menő" fiúkkal. Ha bármit megtudnak bárkiről, rögtön megy a pletyka meg, hogy az xy mennyire gáz. Vagy ha beszélsz velük, felhozzák témának és kínos szituba hoznak. Ezeket szeretném elkerülni.
2023. aug. 24. 08:57
17/21 anonim válasza:
Akkor ne a misspitschákkal beszélgess, hanem a sráccal.
Pl Facebookon, ahol csak ketten vagytok a beszélgetésben.
18/21 anonim válasza:
14es, lehet flegmazni ,de igy nem fog rad felfigyelni a csajszi.
19/21 anonim válasza:
#16 Akkor flegmázz nekik olyat, amit a 14-es válaszban írtál, hogy tudják, hol a helyük.
20/21 A kérdező kommentje:
18as milyen csaj? Ugy latszik azt sem tudod miről van szó bruh
2023. aug. 24. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!