Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen onlyfans? Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Van egy 15 éves lány, nem néz ki 15nek... Úgy tudom, hogy van egy onlyfans fiókja. Lehetséges ez?2023. aug. 21. 16:00
1/7 anonim válasza:
Lehetséges, ha hazudott az életkoráról.
3/7 anonim válasza:
Na mindjárt fogod kapni a kérdéseket, hogy milyen néven van :)
4/7 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de a tartalomkészítőknek nem kell igazolniuk a személyazonosságukat?
Csak mert egy hamis személyi azért erős lenne. :D
Máskülönben meg nem tudom, hogy engednék-e csak úgy készítőnek.
5/7 anonim válasza:
Nem lehetseges mert igazolni kell a korat szemelyivel.
6/7 anonim válasza:
#5 De ha van mondjuk egy nővére, vagy egy hasonlóan kinéző, idősebb barátnője, akkor az Onlyfans nem fog kételkedni benne, mert egy újabb remek pénzcsapot nem fog nem kinyitni.
7/7 anonim válasza:
Az azonositast jo esetben szoftver vegzi es nem ember ami a fenykepet osszehasonlitja a szelfivel.
Neked nincs pl revolutod vagy valami fintech penzugyi szolgaltatod ahol csinaltal hasonlot? Ott tokeletesen latszik hogyan is mukodik a kyc automatikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!