Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek hagyjam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek hagyjam?

Figyelt kérdés

Van egy lány nehéz időszaka volt elvileg, de nagyon jókat beszélgettünk, mindig felvidítottam elvileg, tényleg éjjelig beszélgettünk, minden kis apróságra figyelt hogy mi közös bennünk meg minden, tényleg fontosnak éreztem magam számára.

Aztán most már elvileg jobban van, és azt veszem észre hogy már nem úgy ír mint eddig. Sokkal szárazabban, sokkal hamarabb megy mindig aludni, reggel nem is ír mint eddig.

2023. aug. 20. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem az látszik, hogy ő csak barátként tekint rád. Egyébként rá is kérdezhetsz arra, hogy ezek a dolgok miért vannak, sokat úgysem veszíthetsz.
2023. aug. 20. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen most már én is úgy érzem, de az elején akkor mire volt ez jó?

Átbaszva érzem magam. Mindig úgy írt hogy az jött le hogy kedvel.

2023. aug. 20. 21:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan most már elvileg alszik... És mindig korábban.
2023. aug. 20. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Félek kihasznált.
2023. aug. 20. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
Egy valamit tanácsolok. Tudom, nem szép taktika, tudom, elég mocskos megoldás, de valamelyik haverod, aki nem ismeri, és mondjuk van kommented képe alatt vagy valami, kérdezze meg, hogy te ki vagy...
2023. aug. 20. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt ilyen. A csajnak izgi voltam, mert valaki ráírt a rohadt unalmas karanténban, tök jól elbeszélgettünk, aztán amint tudott találkozni a haverjaival, már le is voltam tojva. Sajnos az emberrel előfordul ilyesmi, van olyan, hogy nem is szándékosan, csupán csökkent az érdeklődése a másik iránt.

Én azt csinálnám, hogy kerek perec elhívnám randizni, hiszen nincs mit veszítened, max jól jöhetsz ki belőle.

2023. aug. 20. 21:59
 7/7 anonim válasza:
Szerintem csak barátként tekint rád, mert ez velem is megtörtén, csak úgy, hogy én vígasztaltam a fiút, aztán mikor jobban lett, leszart. Sajnálom, de szerintem hagyd...:)
2023. aug. 23. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!