Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek hagyjam?
Van egy lány nehéz időszaka volt elvileg, de nagyon jókat beszélgettünk, mindig felvidítottam elvileg, tényleg éjjelig beszélgettünk, minden kis apróságra figyelt hogy mi közös bennünk meg minden, tényleg fontosnak éreztem magam számára.
Aztán most már elvileg jobban van, és azt veszem észre hogy már nem úgy ír mint eddig. Sokkal szárazabban, sokkal hamarabb megy mindig aludni, reggel nem is ír mint eddig.
Igen most már én is úgy érzem, de az elején akkor mire volt ez jó?
Átbaszva érzem magam. Mindig úgy írt hogy az jött le hogy kedvel.
Velem is volt ilyen. A csajnak izgi voltam, mert valaki ráírt a rohadt unalmas karanténban, tök jól elbeszélgettünk, aztán amint tudott találkozni a haverjaival, már le is voltam tojva. Sajnos az emberrel előfordul ilyesmi, van olyan, hogy nem is szándékosan, csupán csökkent az érdeklődése a másik iránt.
Én azt csinálnám, hogy kerek perec elhívnám randizni, hiszen nincs mit veszítened, max jól jöhetsz ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!