Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mitől lesz helyesebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mitől lesz helyesebb egy fiú?

Figyelt kérdés
Nekem mondtak olyat hogy legyen ápolt a keze, a fogai, legyen jó illata stb. Szerintetek mi az ami fontos?
2023. aug. 13. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Ez mindenkinek más, vagyis kár ezzel foglalkozni.
2023. aug. 13. 17:12
 2/8 anonim válasza:
86%

Természetesen nagyon fontos ha ápolt.

Fontos a mosolya, a haja, a nyaka.

A magassága is fontos.

2023. aug. 13. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Frizura nagyon fontos

Láttam már egész helyes fiút, aztán kopaszra nyírta a fejét, és inkább nevetségesen nézett ki.. :/

Szóval ha találsz olyan frizurát, ami illik hozzád, az már pluszpont

Ha van saját stílusod, ami szerint öltözködsz, az is dobhat az összképen

2023. aug. 13. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

A fentebb leírtakon túl én hozzátenném a személyiséget és a humort. Nagyon sokat dob egy fiú megítélésén, hogy milyen a személyisége és mennyire jófej.

A férjemnek van két kollégája az egyik alacsony, szemüveges, husi, de annyira megnyerő a személyisége és annyira könnyen megnevettet bárkit, hogy kb döglenek utána a nők.

A másik magas, jóképű, gyönyörű haja van, de annyira savanyú és unalmas (semmi hobbija, semmiről se tud beszélgetni, humorérzéke meg nulla), hogy az első egykét randin sosem jut túl és maximum felszínes kapcsolatokat tud kialakítani.

A másodiknak volt egy hosszabb kapcsolata, de a lány is olyan volt mint ő, ültek egymás mellett szó nélkül, kb egy fél évig ment ez így, aztán a lány otthagyta egy nagydumásért.

2023. aug. 13. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Amiket leírtál az mind fontos.

Számomra abszolút előny a szakáll vagy az erősebb borosta, imádom ❤

Emellé egy abszolút hozzáillő stílus. Ami nem csak külsőre áll neki jól, hanem az életviteléhez is passzol. Lehet egy fekete pólót farmerral is úgy hordani, hogy az állam leesik, ha olyan a kiállása a srácnak. [link] ő pl olyan. Semmi extra nincs benne mégis totál megfogott.

2023. aug. 13. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha vicces, szán időt rám (ír először, kérdez), szereti amiket én. Ha próbálkozik.

A külső is fontos, de a 4-es leírta miért nem fontosabb.

2023. aug. 13. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy jó stílus sokat dob az emberen. Emellett egy jó frizura, ápoltság, jó személyiség.
2023. aug. 15. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Haj.
2023. aug. 17. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!