Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira bizonytalan vagyok:/...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira bizonytalan vagyok:/ ő teljesen az ideálom és egyszerűen nagyon zavarban vagyok előtte nem merek ránézni sem... és kezdemenyezett, azóta csak néz és néz és néz... ez így mit akar? mivel sosem beszéltünk és csak néz

Figyelt kérdés

van egy srác egy önkéntes gyülekezőn ismertem meg, 21 éves és nagy rocker, sötét barna haja van és kék szeme, egyetemista és van kocsija is, az a tipikus kis husis de közben izmos, mint egy férfi, nagyon az ideálom egyszerűen... egy nap felvettem a Powerwolf-os polomat és fél órán át csak nézett és nézett és nézett rendes nem tudta levenni rólam a szemét és néztem magamon, hogy van rajtam valami hiba, hogy ennyit néz? aztán előre hívtak írjak alá valamit és leszolitotr hogy jó a pólóm... azóta semmit nem beszéltünk se azóta is csak néz és néz és néz... jaj jaj és én nem merek kezdeményezni, de hogyha nagyon akarna velem beszelgetni beszelgetne, de akkor miért néz folyton? vagy ő kezdeményezett és várja én is leszolitsam? annyira szégyenlős vagyok már mikor látom elpirulook... fene egye meg

aztán mondtak hogy egyik csajnak odaakarja adni a pulcsijat meg stbstb... és én így állok aaa tuti nem akar tőlem semmit:))) de akkor ne nézzen folyton jaj jaj ez a tinikorszak, bár igazat megvallva tényleg az ideálom már kicsi korom óta

2023. aug. 1. 19:44
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
uu nagyon köszönöm a válaszokat... remélem sikerül ha benem égek... akkor nekem caput és a föld alá ásom magam
2023. aug. 1. 20:43
 12/26 anonim válasza:
100%
Sikerülni fog és nem égsz be. Állj hozzá pozitívan:) Legalább megadod az esélyt, hogy bármi lehet.
2023. aug. 1. 20:47
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

De aranyos...... :)

Nem fogsz beégni kérdező, még akkor sem ha nem sikerül. Én láttam olyat még középiskolás koromban, hogy egy csajt visszautasított egy srác a folyosón, ráadásul sokak szeme láttára, és egyáltalán nem volt égő.

Különben is bátraké a szerencse, és kívánok neked sok sikert hozzá kérdező.

1-es válaszoló voltam.

2023. aug. 1. 20:52
 14/26 anonim ***** válasza:
27%
MAjd jól kihasználja gyermeki tested a zsíroshajú rocker. Lesz itt majd móka.
2023. aug. 1. 20:54
 15/26 anonim ***** válasza:
46%

Sajnálatos, ha neked a kocsi ennyire létkérdés... Elég komolytalan a hozzáállásod, ha neked erre kell ő, hogy "könnyedén menjetek koncikra".

Tudod, mit mondok?

Nem vagy kész egy komoly kapcsolatra! Végezz magadban egy nagytakarítást, érj meg egy kicsit és ha eljön az ideje, és fel fog bukkanni a megfelelő partner, már felkészülten, értelmes preferenciákkal, gondolkodással fogod várni.

Ez most még nincs meg. Szóval szerintem hanyagold!

2023. aug. 1. 21:03
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is valami zenés dologgal mennék oda, azzal a legegyszerűbb.:)
2023. aug. 1. 21:09
 17/26 A kérdező kommentje:
én csak azért mondtam hogy ő is rocker mert én is az vagyok, ovis korom óta és senkim sincs akivel mehetnék és jó embernek tűnik ő, osszebaratkoznek bár vele ha nem kedvel engem úgy, bár lenne társam és kocsija is van ami tök jó szerintem, messze vannak a koncertek
2023. aug. 1. 21:10
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Rohadt pedofil.
2023. aug. 1. 21:13
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

#18 Én valahol megértem a hozzászólásod mögöttes érzelmeidnek okát.

Kérlek ne sajnáld mástól a boldogságot!

2023. aug. 1. 21:27
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem sajnálom. Lehet kérdező valami 13 éves. Csak azért mondom.
2023. aug. 1. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!