Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ket kamasz fiu össze van zarva ket hetig lehetseges hogy lesz köztük barmi meleg viszony?
Hát, hogyha a Heartstopper - Fülig beléd zúgtam című könyv le van fóliázva a szobában, akkor biztonságban vannak. De ha nincs rajta fólia, akkor kész a katasztrófa, elkerülhetetlen a bebuzzanás. (Irónia) Úgyhogy mindenkinek mondom: mindent IS fóliázzatok le azonnal, nehogy baj legyen. Tévét, rádiót, laptopot, PC-t, telefont, tabletet, könyveket és még legfőképpen a meleg ismerőseiteket is, mert aki meglátja, meghallja őket, az azonnal elkapja. Nagyon fertőző!
Na de most vicc nélkül: Ha egy meleg srácot összezársz egy lánnyal két hétig, akkor az átváltozik heteróvá? Nem, hacsak nincs benne egy minimális biszex hajlam is.
"Mostansag sok olyat hallottam/olvastam hogy egymasnak csinaljak ha nincs baratnöjük."
Ja max a Torrentében...
Ha egészségesek, akkor nem.
Menj már ezzel az őrültséggel.
A katonaságnál is össze voltunk zárva hónapokig,
évekig, de szó nem volt ilyen beteg dologról.
A kimenőkor mentünk csajozni, vagy jött a barátnőnk,
menyasszonyunk látogatóba, és megtaláltuk a módját...
14-es vagyok.
Volt egy nyomorult, szerencsétlen, aki az egyik
kopasznál próbálkozott. Két foga bánta, akkorát
kapott a képére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!