Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet itt ismerkedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet itt ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ismerkedtetek már meg valakivel itt, amiből kapcsolat lett, vagy talàlkozàs èlőben? Egy-két kérdésnél írtak màr ràm privátban, hogy küldjek képet, stb. De ezzel az oldallal valamiért különösen bizalmatlan vagyok, mint pl egy tàrskeresővel, pedig ott is simàn lehet kamuprofillal valaki. Attól fèlek, hogy ha elkezdenék itt valakivel beszélgetni, képet küldenék magamról, elmondanàm hol lakok stb, és ő meg egy teljesen kamuprofil lenne, csak szórakozna.
2023. júl. 23. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbálkozz! Különben nem jön, nem jöhet össze semmi!
2023. júl. 23. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lányként könnyebb a dolgod!
2023. júl. 23. 14:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. De még nem küldtem senkinek képet, mert van egy olyan érzésem hogy mind troll, vagy csak kívancsi, de ő meg nyílván nem küldene képet.
2023. júl. 23. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább ne a neten ismerkedj mert csak az idődet pazarlod vele(tapasztalat)
2023. júl. 24. 15:45
 5/7 A kérdező kommentje:
gondolkoztam még a facebookos társkeresőn, tinderen, badoon. Tudom hogy azok nem komoly kapcsolatra valóak, de nem is az keresnék elsősorban.
2023. júl. 24. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2023. júl. 24. 19:33
 7/7 A kérdező kommentje:
20
2023. júl. 24. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!