Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek szerint a barátnőm jön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint a barátnőm jön be neki és nem én?

Figyelt kérdés

Pár hete ismertük meg egymást a crushommal, de a barátnőmet régebb óta ismeri. Nekem eddig még nem lájkolt semmit, csak megnézi a sztorijaimat. A balcsin vagyunk a barátnőmmel és készítettem pár fotót. Fel is töltöttem róla egyet sztoriba, és az előbb beszívelte a crushom.

Ez azt jelenti, hogy igazából a barátnőm jön be neki és nem én?

2023. júl. 21. 13:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
32%

Nem tudjuk,és azt se, hogy mi az a crush!

Magyarul írj ne cig..ul!

2023. júl. 21. 13:22
 2/14 A kérdező kommentje:
Crush: kiszemelt, személy, aki nagyon bejön.
2023. júl. 21. 13:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán igen, talán nem.
2023. júl. 21. 14:01
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Értem.

Miért nem kérdezed meg tőle?Küldj két fotót, egyet magadról egyet a barátnődről és megmondom ki a szebb.😜👍

2023. júl. 21. 14:07
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Hehe, hát ha rizikózni akarsz, csinálsz egy pollt instán, hogy kivel találkoznál szívesebben, te vagy a barátnőd.
2023. júl. 21. 14:09
 6/14 anonim ***** válasza:
17%

"Ez azt jelenti, hogy igazából a barátnőm jön be neki és nem én?"

Igazából beléd szerelmes, csak titkolja.

2023. júl. 21. 17:24
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Lehetséges, bár ennyiből én nem vonnék le komoly következtetéseket.
2023. júl. 21. 21:06
 8/14 anonim ***** válasza:
36%
Balcsin vagytok, azt mondod. Ott nincs elég pasi? :D
2023. júl. 21. 21:44
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Az, hogy beszívezte a barátnődet, csak annyit jelent, hogy őt régebb óta ismeri, belsőségesebb a viszonyuk, mint veled. Lehet, hogy barátok.
2023. júl. 21. 21:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Tudod én is voltam valakinek a crusha de nem lett belőle semmi. Ezek szerint igen a barátnődre pályázik szerintem is. Most nem akarlak elszomorítani, de ha nagyobb ismeretségi szint áll fel a két nem között tök mindegy,hogy nézel ki vagy bármi. Akkor már nem hiszem, hogy lesz esély a crushra.
2023. júl. 21. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!